Themaweken in Hotel O'mer

Nieuws

Themaweken in Hotel O'mer

Op vakantie komen aan de Belgische Kust is altijd een avontuur. Met Hotel O'mer doen we er graag een schepje bovenop.

Zo voorzien we regelmatig themaweken. Het moment om van jouw verblijf in Hotel O'mer een extra speciale ervaring te maken.

09/08 - 15/08 'Muziekweek'

Een week lang staat jouw verblijf in Hotel O'mer in het teken van muziek en alles wat daarbij komt kijken.

Je loopt binnen in de radiostudio van Q-Music in het Q-Beachhouse in Oostende, gaat op bezoek bij de collega's van Radio 2 op de Pier van Blankenberge en je bepaalt mee welke muziek we spelen in onze lounge. Heb je nog geen genoeg gekregen van muziek? Kruip dan zelf achter de microfoon en geef ' beste van jezelf tijdens onze karaoke-avond. Ambiance verzekerd.

Meer informatie

16/08 - 20/08 'Rots en water'

Een vakantieweek om U tegen te zeggen. We zoeken niet alleen onze sportieve grenzen op maar ook die van onze creativiteit. Gevonden? Dan gaan we er los over. We komen allerlei uitdagingen tegen, maar samen kunnen we ze overwinnen. Zo mikken we voor iedere deelnemer op een pak extra zelfvertrouwen en veerkracht, aan het eind van deze themaweek.

Meer informatie

30/08 - 05/09 'Wellnessweek'

En ... rust.

Deze week staat in het teken van volledige ontspanning. We brengen een bezoek aan de rolstoeltoegankelijke wellness in Sport.Vlaanderen Blankenberge, worden zen tijdens yogasessies op het strand, we maken onze eigen gezichtsmaskers en we trekken de natuur in... Een deugddoende week voor lichaam en geest.

Meer informatie