Radio 2 Zomerhit 2023 strijkt neer in Blankenberge

Nieuws

Radio 2 zomerhit

Wist je dat Radio 2 opnieuw koos voor Blankenberge als uitvalsbasis voor de Radio Zomerhit 2023? De opnames vinden plaats naast de vuurtoren op de zeedijk. In de vijf shows worden twintig genomineerden voorgesteld, daarnaast treden er ook heel wat artiesten op.

Wij kunnen moeilijk kiezen tussen de favoriete Zomerhits 2023. Een gedeelde eerste plaats zouden we weggeven aan Gustaph, Metejoor en Pommelien. Wil jij ook stemmen voor je favoriete Radio 2 zomerhit. Dat kan via deze link.

Ben jij een echt gedoodverfde fan, dan wil je misschien live aanwezig zijn bij de opnames van de show. Wist je dat Radio 2 opnieuw koos voor Blankenberge als uitvalsbasis voor de Radio Zomerhit 2023. De opnames vinden plaats naast de vuurtoren op de zeedijk. In de vijf shows worden twintig genomineerden voorgesteld, daarnaast treden er ook heel wat andere artiesten op. Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn de presentatoren van dienst.

De shows vinden telkens plaats van 18 tot 21 uur, op woensdag 12 juli, maandag 17 juli, dinsdag 18 juli, woensdag 2 augustus en donderdag 3 augustus 2023.

Ga ook eens langs bij de radiostudio aan het begin van de pier.

 

Wil je erbij zijn? Aarzel niet om in Hotel O’mer een overnachting te boeken. Haast je! Want de kamers zijn beperkt.