Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Een rijkgevulde dag begint met een stevig ontbijt. We helpen je graag aan een bord vol verse en gezonde kost. Aanschuiven voor ons uitgebreid ontbijtbuffet kan elke dag tussen 8 en 10 uur.

Het ontbijtbuffet is inbegrepen in de prijs van een verblijf in een van onze hotelkamers.
Heb je een appartement geboekt en wil je ook genieten van het ontbijt? Breng dan minstens een dag op voorhand onze medewerkers op de hoogte.

Gemeenschappelijke ruimtes

Ontmoetingsruimtes

Ontmoetingsruimte

Hotel O’mer bevindt zich in het hart van Blankenberge. De ideale startplaats voor een vakantie vol uitstapjes, activiteiten en ontdekking. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan in onze ontmoetingsruimtes terecht.

De lounge is uitgerust met een koffie- en theehoek, een computer met gratis internettoegang en een kast vol gezelschapsspellen.

Ook op ons terras kun je terecht om je middag of avond in aangenaam gezelschap door te brengen. Plof je neer in onze terrasstoelen en laat de zon z’n werk doen. Succes gegarandeerd.

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid

Hotel O’mer beschikt over alle voorzieningen om iedereen vakantie te kunnen aanbieden.

Zo zijn onze inkom, lounge, terras en ontbijtruimte volledig toegankelijk gemaakt voor (elektrische) rolstoelen. Via de ruime, praktische lift kom je zonder problemen in jouw perfect uitgeruste hotelkamer. Klaar om je vakantie te beginnen. Zorgeloos.

Wil je meer weten over onze toegankelijkheid, ons ondersteuningsaanbod of heb je vragen over jouw specifieke vakantievraag? Je vindt er hier alles over:

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder.